Kodukiri

Köögiuudised 

Pille Enden, 3. märts 2019, 02:10
KöögilaualFoto: Freepik.com

Talvisest külmast ja pimedusest räsitud keha tuleb nüüd üles turgutada. Selleks on parimad väekad kodumaised toiduained ja miks mitte – hea supp!

Suur supiraamat

Britt Paju uues raamatus on suisa 100 supi- ja puljongiretsepti, millest – kui iga nädal üks supp valmistada – jagub pea kaheks aastaks. Siin on ideid ja retsepte suviste külmade suppide tegemiseks, lai valik köögiviljasuppe, mereanni- ja kalasuppe, tugevamat kõhutäidet pakkuvaid liha- ning kosutavaid linnulihasuppe. Samuti ahvatlevaid magusaid suppe. Nii nagu ütleb Britt: igaks olukorraks leidub sobiv supp!

Edasi lugemiseks: