Retseptid

Pisut tervislikumad pannkoogid (9)

Pille Enden , 17. märts 2019, 08:55
Toormoosiga mõnusadFoto: Jaan Heinmaa
Väiksed kohevad pannkoogid. (Jaan Heinmaa)

Kodujuustupannkoogid  

Kuuele

Valmistusaeg 45 minutit

Maksumus 4.90

351 kcal/portsjon

1 dl nisujahu  

1 dl täisteranisujahu

1–2 tl küpsetuspulbrit

0,5 dl suhkrut

näpuotsaga soola

4 suurt muna

2,5 dl kodujuustu 

1,5 dl keefirit

2 tl vanillisuhkrut

Sega jahud, küpsetuspulber, suhkur ja näpuotsaga soola. Eralda munarebud ja -valged. Klopi rebud, kodujuust, keefir ja vanillisuhkur ühtlaseks. Sega hulka kuivained.

Vahusta munavalged ja sega vähehaaval taina hulka. Tõsta väikesed tainaportsud pannile ja prae õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveeri moosiga.

9 KOMMENTAARI

m
ma-le 1. mai 2019, 11:40
kas oled l.o.l.l. või teeskled,nisujahu ja selle tooted puhtal kujul ongi soolestiku surm,ei ole eluski seda saasttoitu söönud,nisujahuga pannkoogid ujuvas rasvas,mõelge millise põntsu te tervisele panete,pange tähele vanemad inimesed selle nisuga te veresooned lupjuvadki.
m
ma 21. märts 2019, 10:33
korralik nisu(jahu) on väga ok valik. tänapäeva saasttoiduga oma soolestik tuksi keeratud ja siis nisu enam ei sobi. nisu on üks kasulikumaid ained.
Loe kõiki (9)

TOIMETAJA

+372 5199 3733
dagmar.reinolt@kodukiri.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee