Retseptid

Ürdiaiast tallele (1)

Pille Enden, 15. juuli 2019, 18:30
Mündi-laimisiirupFoto: Jaan Heinmaa
Kesksuvel lokkab ürdiaed uhkelt, nüüd tasub seda rohelust purki või pudelisse talletada! Kui münti on tee jaoks juba piisavalt kuivama pandud, siis võib sellest keeta siirupit ja želeed.

Siirupist saab mõnusaid jooke suvel lihtsalt veega lahjendades ja jääga serveerides ning talvel kokteili tehes. Kas salatikastmele annab münt hõrgu maitse. Mündiželee sobib suurepäraselt lihatoitude või juustu kõrvale, samuti kookide peale. Sissetegemiseks on parem tugevamaitseline rohemünt, piparmünt jääb oluliselt nõrgema maitsega.

Edasi lugemiseks vajuta:

TOIMETAJA

+372 5199 3733
dagmar.reinolt@kodukiri.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee